resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 35837
    bu sene sıfırdan kadro kuruluyorsa "transfer yapmayı bilmeyen" kendisi tarafından transfer edilmiş marcao'nun satışı sayesinde kurulabiliyor. olay tamamen nereden baktığınızla alakalı yani.

    önceki dönemlerinde takımımıza birden fazla kere transfer olan onyekurunun da her gelişine +1 yazılarak liste oluşturulmuş, "180 oyuncu aldı" safsatasının sebebi de sonucu da kendisi değildir. görevde olduğu süreç içinde kulüp ffp cezası almıştır, transfer yapamayan (sıfır abartı) yönetimlerin menajer kucağına düşmeleri yüzünden kiralık oyuncularla kadro kurulmaya çalışılmıştır. "çalışılan" dönemde ise iki şampiyonluk alınmış ve bir de tek golle kaçan şampiyonluk mevcuttur.

    olumsuz hiçbir başka etkenin dile getirilmediği basmakalıp yüzeysel cümlelerle "milyon tane oyuncu aldı, takım top oynamadı, transfer yapmayı bilmiyor" diyerek genellemeden de öte, yalan içeren cümleler adam görevde değilken bile temcit pilavı gibi yazılmaya devam ediyor. kapaksız ortamda pilav pişse amenna ama kapak olmadan olmuyor işte...
App Store'dan indirin Google Play'den alın