resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 35844
    muslera'lı, mariano'lu, luyindama'lı, marcao'lu, nagatomo'lu, nzonzi'li, lemina'lı, belhanda'lı, seri'li, feghouli'li, babel'li, falcao'lu, andone'li kadro ile neler yapabileceğini hepimiz az çok tahmin edebiliyoruz. ancak, ona verilen kadrolar böyle değildi. pardon, yoksa verilmiş miydi? 2019-2020 sezonunda verilmişti sanki hem de ffp varken.

    15 eylül 2022 tarihinde yaşayan en büyük galatasaray efsanesi fatih terim'in belgeseli çıkacak ve en azından bunun birleştirici olacağını düşünüyorum ama öyle yorumlar yapılıyor ki, hala bir kutuplaşma ve sığ bir tartışma ortamı oluşmasına sebep oluyor.

    örneğini verdiğim 2019-2020 sezonundaki kadro ile başarısız olması için; oyuncuların kampa yetişmemesi, afrika kupası, feghouli'nin ameliyat olması, çok istenen babel'in bekleneni verememesi, falcao'nun bitmeyen sakatlığı, nzonzi gibi kiralık oyuncuların takıma aidiyet duymaması vs. fazlaca sebep sıralayabiliriz ama kağıt üzerinde en iyi kadroyla şampiyonlar ligi gruplarında yalnızca 1 gol atmış ve ligde 17 hafta sonunda yalnız 27 puan toplayabilmiştik.*

    kısacası, fatih hoca her takım ile başarılı olabilir, ki bunu söylememize bile gerek yok fazlasıyla gösterdi kariyerinde ama %100 şampiyon yapar denilebilecek kadrolar ile başarısız da olabilir çünkü her şey kendisine bağlı değil; başarıya doymuşluk, hakem, tff, rakipler vs. bir sürü değişken var. ayrıca, dördüncü döneminde gördük ki kendisinin de formsuz olduğu ve saha içine fazla odaklanamadığı dönemler de olabiliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın