resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 6805
    yine çok uzak bir zaman için değil baya baya yakın geçmişe alternatif tarih yaratılma hevesinin öznesi olacak hoca. öyle görünüyor.

    her galibiyet aldığında birilerine parmak sallanıyor sosyal medyada. bu parmak sallananlar da sezon öncesi çıkan "taraftar, futbolcular tudor'u istemiyor" haberlerine yorum yapanlar. sanırım bu haberi yaptığı için l'equipe de tudor düşmanı bir fatih terimci.

    yani birilerini birilerinin üstünden, ya da başka kulüp üzerinden ya da sevenleri ve sevmeyenleri üzerinden değerlendirmeyi ne zaman bırakacağız acaba?

    torrent ve riekerink'in bile derbi galibiyetleri varken tudor 2016/2017-bunu da yazayım da bu sezon hiç yaşanmamış gibi davrananlar da hatırlasın- ve 2017/2018 sezonlarında derbi kazanamadı. kazanamadığı gibi yediği gollerle çarpım tablosu öğretti hepimize.

    kariyerinde henüz bir başarısı yok. inşallah çok başarılı olsun. hatta paris'i devirip sampiyon olsun anasını satayım. yeter ki hasbelkader ajaccio'ya gol attığında sanki bizde aşmış gidiyormuş da adamı yok yere yollamışız gibi coşulmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın