• 862
    bir şekilde galatasaray olarak her sene minimum bu organizasyonda olmayı başarmamız gerek. türkiye'nin avrupa'da başarı kovalayan tek takımıyız. avrupa başarılarını lig'den daha üstün gören bir camiamız var.
    galatasaray camiası, taraftarı, oyuncuları her zaman başarı çıtasını avrupa'ya koymaya devam etmeli. kısa vadede olmayabilir ancak orta vade hedefimizi avrupa'dan kupa getirmeye koymamız şart.

    oyuncu getirebilmek ve satabilmek için sürekli avrupa havuzunda olmalıyız, oyuncularımızı avrupaya sunabilir almak istediklerimiz için de reklam yüzü olabiliriz. avrupa seviyesinde futbol oynayabilecek kadro ve rotasyon ile zaten arka arkaya türkiye liginde başarılı olmakta mümkün. tüm planlamaların, transferlerin avrupa ligi hedefi planı içinde yapılması ve yapılmaya devam etmesi, tüm taraftarın ve camianın ana planı olmalı. bu hızlı tüketim çağında taraftarlar olarak transfer bağımlılığından kurtulup, sistem ve oyun planı bağımlılığına tutunmalıyız. a giderse aynı oyunu oynayabilecek x gelir önemli olan sisteme uygun oyun planına yatkın oyuncuları getirmeye devam etmek. avrupa'da başarı için de oyun planı ve sistem tutarlılığı oldukça önemli.

    2022-2023 sezonunda avrupa'da mücadale edememek ise bizim için oldukça talihsiz, geçen sene yakalanan ivme bu sene devam ettirilebilirdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın