aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 6601
    saçma sapan insanlar tarafından yönetilen ve adına tayfa dedikleri saçma sapan tipler tarafından da el üstünde tutulan grup.

    kendilerinin galatasaraylı olmasıyla bi sorunum yok. stada gelmeleriyle, maçı izlemeden atmosfere katkı yapmayacak besteler söylemeleriyle, arabesk kültürleriyle falan zerre problemim yok, kendi tercihleridir, yapsınlar.

    benim sorunum tribünü tekelleştirmeleriyle. galatasaray taraftarı = ultraslan gibi bir algoritma var kafalarında. birisi bu algoritmaya uymayınca direkt olarak susturulur, dövülür vesaire.

    kardeşim, siz ne yaparsanız yapın eyvallah. eyvallah da bırakın başka taraftar grupları da ortaya çıksın. başka pankartlar da sokulabilsin statlara, başka besteler de söylenebilsin. sanki ultraslan başka bir gruplaşmaya izin veriyor gibi "beğenmiyorsanız siz yapın" anlayışıyla da gelmeyin bana, yapılmak istendiğinde engel oluyorsunuz bilmiyor muyuz? o statta ultraslan tekel olmayı bıraksa, zaten başka bir grup ortaya çıkıp daha iyi işler çıkarır ortaya. ama ultraslan izin vermediği için, ultraslan dışında gelen herkes bireysel desteğiyle geliyor, haliyle ortaya bir atmosfer çıkmamış oluyor.

    tabii bu tekel anlayışı yönetimlerin de işine geliyor, bu tarafını da atlamamak gerek. şu an pankart sokmayı serbest hale getirseler mesela, elli tane hükümet eleştiren pankart sokulur, küfürlü pankartlar gelir falan. taraftarı konsolide etmiş oluyor yönetimler de haliyle bu durumda.

    diktatöryal uygulama nedir, nasıl yapılır. buyrun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın