resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 35707
    şu an ligin 2.haftası oynandı. ne münasebetle okan buruk için yaygara koparılıyor anlamak çok güç. belki 10 hafta üst üste galibiyet alacak, bu aptalca sabırsızlık neden? neden terim konuşuluyor?

    fatih terim galatasaray efsanesi olmasının yanında, bundan sonra bu takımı çalıştırmaması lazım. şu anda ve hiç bir zaman demoklesin kılıcı gibi mevcut hocaların tepesinde sallanmadığını kendisi açıklamalı, camiaya hocaya destek olmalı. terim için artık galatasaray'da hocalık defteri kapanmış olmalı. 4 dönem çalışıp yeterince hizmet verdi. geçen sene rezalet performans ve kurulan yetersiz kadro terim'in insitatifleri değildi gibi yorumlanıyor. ismail çipe'ye güvenen kimdi mesela? bunun olmayacağını terim göremedi, daha da kendisi hakkında denecek bir şey yok neyi tartışıyoruz?

    galatasaray'ın başında bir daha asla teknik direktör olarak görmek istemediğim kişi. kendisi de iyi galafasaraylı biri olarak çıkıp ben bir daha galatasaray'da aktif olarak vazife almayacağım demeli ve basın susmalı, burada tuhaf tuhaf yazanlar da susmalı. 2.lig takımına sahasında kupada tur veren performansından sonra terim'e fazla bile sabredildi, zaten kendisi o gün bırakmalıydı. ortada bugünler için tartışanileceğimiz bir başlık değil terim artık.

    şu anda takımın başında kendisini bu ligde kanıtlamış bir hoca var, 4 büyük kulüp dışında bir kulüple şampiyonluğu var. enerjisi güzel, genç bir hoca. hataları olacak, dersler çıkaracak. destek olalım, bakarsınız 5-10 maç sonra çok başka tablolar gerçekleşir. bir mağlubiyetle bu aşırı tepkilerinizi ne hakla söyleyip ortalığı yangın yerine çeviriyorsunuz anlamak güç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın