resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 35705
    4-1-4-1 diye hepsinin minimum 30 milyon euro olması gereken bir zengin oyununa saplanmıştı; oyun kalitesi olarak baya bir dibe çekti bizi. bazen iyi bonservis, bazen kiralık oyuncular, bazen de genç futbolcularla her sene denedi de denedi.

    kaleci stopere, stoper beke, bek 6 numaraya, 6 numara diğer beke, bek kaleciye, kaleci 6 numaraya, 6 numara stopere diye insana kurdeşen döktüren bir oyun. en son sol kanada top sürecek bir oyuncu dikerek (onyekuru-babel-kerem) o oyuncuya topu dikiyorsun o da ne yaparsa artık.

    2. lig takımını veya bütçesi yerlerde basit bir yabancı takımını bile karşımızda premier lig takımı gösteren hantal, yaratıcılığı çok düşük, bireysel hatanın tavan yaptığı bir garip takım. yüzler değişti ama oyun hep aynı. şampiyon olduğumuz sezonda bile bir kekremsi tat, oyunun iyi olmadığı gerçeğini bilerek sevinmek.

    camianın efsanesi olmasına, en güzel anılarda anlarda olmasına, gerçekten yürekten galatasaraylı olmasına saygı duyuyorum ama 2 3 yıldır oynadığımız oyun buydu.

    çok kısa süredir okan buruk ile olan maçlarımızı izliyorum. adamın ne yapmak istediğini anlıyorsun. oyuncu değişikliklerini çözebiliyorsun. sahada rakibe büyük boşluklar vermeyen en azından ortalama bir takım görüyorsun.

    görebilene bir yazda bu değişim bile çok büyük kazanım. o yüzden terim’e gösterilen eyüb sabrının çeyreğini okan hoca’ya gösterelim. gösterelim ki adam daha ligin 2. maçında kendi sahasında çok iddialı olmayan bir takıma karşı; taraftar homurdanmasının stresiyle 2. yarıyı direk 4-4-2 çift forvete dönmek mecburiyetinde hissetmesin.

    (bkz: okan buruk)
    (bkz: galatasaray futbol takımı)
    (bkz: 13 ağustos 2022 galatasaray giresunspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın