aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 238
    içki ve alkole karşı olan tavırlarının yanı sıra, çanakkale şehitlerini anma vesilesi ile organizasyon düzenlemeleri ile iftihar ettiğimiz fakat çanakkale şehitlerini anma kisvesi altında hangi amacı güttüğünü bilmediğimiz oluşum.

    ittihat ve terakki ........'in *, 2 ağustos 1914 tarihinde o zamanki alman ........ ile * yaptığı anlaşma gereği, almanlara uşaklık etmek için 27 ekim 1914 tarihinde itilaf devletlerinden çarlık rusya'sının limanlarını bombalayıp zorla kaşındıkları, bu arada sırf bu boktan anlaşma yüzünden 22 aralık 1914 tarihinde sarıkamış'ta 60.000 insanın ölümüne neden olduktan sonra, 19 şubat 1915 gününden 9 ocak 1916 gününe kadar, tam 11 ay süren bir direnişte alman komutanlara teslim ettiği bir ordu ile bir 60.000 insanın daha ölümüne neden olmalarını lanetlemek yerine, sadece militarist güdülerle bu ölümler ile övünmek için yapıyorlarsa, onların militarizmi bize uzak olsun.

    ayrıca kendilerini 1 mayıs'larda, tekel direnişlerinde, ezilen ve sömürülen insanların hak alma mücadelelerinin yanında da görmek isteriz.

    edit: içki ve alkole karşı olmaları konusunda kendilerine olan hayranlığımız yaptıkları son açıklama nedeni ile oluşmuş değildir. geçmişten bu yana, maçlara alkollü gelinmemesi ve küfür konusunda hep tutarlı bir çizgi tutturmuş olmalarını sempati ile karşılamaktayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın