• 137
    tamamen tahmin ajans ya da menajerlik şirketi hesabı olduğunu düşünüyorum, en azından son halinin. spor medyasından birilerinin işi olduğunu anlamamak icin deli olmak lazım. yorumcularla dalga gectiğine de bakmayın al gülüm ver gülüm yapıyorlar. saçma sapan kişileri ünlü etti, bazı futbolcuları hedef gösteriri bazılarından odak kaydırır.

    new gen spor medyacıları için sosyal medya müthiş pazar. biraz biti kanlanan ya vole ya sports digital'e transfer oluyor zaten. her gün x farklı kişi transfer haberi giriyor. bir de menajerlerin duyumcu hesapları var. nexus'lar, transferweb'ler. hepsi birilerine yakı, belli ajandaları var. manipule ediyorlar kamuoyunu. medyası bu halde olan bir sektörün, yabancı sınırı ile altyapı reformu ile toplanmasına da imkan yok. yerleşik bir spor kültürü olmadığı için talebi kendi yaratabiliyorlar ve yıkıcı, tekrarlayıcı bir mekanizma.

    trol duyum hesapları açılıyor, tutan duyumları yok. eski topçu duyum veriyor. gözden düşem gazeteci duyum veriyor. herkes bir yerden bilgi alıp öncedem verdiğini iddia etmekte. ne ilginç ki bu sene kimi aldıysak bir anda ortaya çıktı ve bitti.

    velhasıl kelam cok toksik bir ortam. sezon başlayıp transfer muhabbeti bitse de rahatlasak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın