• 561
    fenerbahçe spor kulübünün futbol branşında masada şampiyonluk kazanma arzusuyla ortaya attığı ve şampiyonluk sayılarına bağlı olarak 5 yıldızları olmaları gerektiğini iddia ettiği durum.

    bu konuyla ilgili kafamı kurcalayan ve dürüst olmak gerekirse de görmekten haz alacağım bir şey var;

    bizle girdikleri amansız rekabet ve bu rekabetin bünyelerinde yarattığı tahribat hepimizin mağlumu, ekstra şampiyonlukların sağlayabileceği potansiyel ekonomik kazançları bir kenara bırakırsak, bu absürtlüğün kendi camialarında meşrulaştırılmasında da bizim 4 yıldızımıza karşın 3 yıldızları olması en büyük dayanakları. muhtemelen ali koç başkanlığında 1 şampiyonluk alıp, 4. yıldızı takabilselerdi bugün spor kamuoyu bu saçmalığa maruz kalmıyor olurdu.

    öyleyse, diyelim ki bu sene şampiyon oldular ve 4. yıldızı takmaya hak kazandılar, sizce fenerbahçe seneye 4 yıldızla mı maçlara çıkar, yoksa hiç yıldızla mı? :)

    cevabı sanırım hepimiz biliyoruz; tff'yi hala karar vermedikleri için kendilerine kumpas kurmakla suçladıkları bir bildiri ve bundan sonra 4 yıldızla maçlarımıza çıkacağız açıklaması.

    tabi bu camiada aklı başında soru sorabilecek bir profil olmadığı için de kimse çıkıp ya biz 5 yıldızdan 4 yıldıza nasıl terfi ettik?, böyle saçmalık mı olur demeyecek? :) ama bize de eğlence çıkacak, taki biz 5. yıldızı takana kadar, sonra bu saçmalıklara yeniden maruz kalıyor olacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın