• 66
    her fenerbahçe maçında aynı senaryoları izlemekten sıkılmış birisi olarak diyorum ki; bu maç seyircisiz oynansın arkadaş.
    takımımız fenerbahçe maçlarına motive olacağım derken kantarın topuzunu kaçırmakta ve aşırı motivasyondan futbolun nasıl oynanacağını unutmakta nerdeyse. kadıköydeki fener maçını hatırlayın dostlar, arda'nın suratını hatırlayın, keita'nın gerginliğini hatırlayın. bunlar anlık tahriklerle yapılan hareketler değildi, bunlar aşırı motivasyonun getirdiği gerginlikle yapılan hareketlerdi.
    taraftarımız fenerbahçe maçlarına özel hazırlık yapmak isterken, intikam yeminleri ederken, cehennemi göreceksiniz derken maçın oynanmasını zorlaştırmakta malesef. yıllardır bu böyle; bir fener maçı hatırlarım mabedde süper başladığımız maç taraftar yüzünden 3 dakka durmuş ve takımın ritmi bozulmuştu, o maçla fener şampiyonluğu garantilemişti.
    olmuyor dostlar; biz galatasaray camiası taraftarıyla futbolcusuyla fenerbahçe maçlarına motive olamıyoruz. kantarın topuzunu kaçırıyoruz. bu maçın 3 puan getirdiğini idrak ettiğimiz gün, onlara yenilmekten korkmayıp sadece topumuzu oynadığımız gün, camia olarak kafamız rahat olarak bu maçlara çıkabildiğimiz gün biz bu takımı içerdede dışardada yeneriz, hemde çok rahat. bu maç sadece bir maç, getirisi 3 puan. fenerbahçe'yi içerde yenmek bize prestij getirmez, yenilmekte küçültmez.
    bana kızabilir öfke kusabilir ofsayt manyağı yapabilirsiniz. ancak bunlar benim şahsi kanaatimdir. bu maç seyircisiz oynansın dostlar. tahrik yok, stres yok, gerginlik yok sadece futbol. sadece futbol oynarsak zaten onların hiçbir şansı yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın