• 556
    galatasaray taraftarı bu kadar reaksiyon verdiği için, uzadıkça uzayıp dallandıkça budaklanmış olan hadise. bu entry yazılırken federasyon bu konudaki başvuruyu onaylasa, hatta sadece fenerbahçe için onaylasa ve adamlar istediği 5 yıldızı takma imtiyazına sahip olsa; forma bastırıp giymeye bile üşeneceklerdir. bu konu da en fazla bir hafta içinde unutulup gidecektir. kimse de bu konu hakkında çıkıp da ne bir kutlama ne de bir şey yapacaktır.

    kendi başarısızlığını örtmek için her mikrofona konuşan başkanları da, para karşılığı sağda solda bik bik öten trolleri de, abuk sabuk argümanlarla kafa ütüleyen "saplaaa" tayfa da bu işi inandığı için savunmuyor. tek dertleri gündemin değişmesi ve rakiplerin de asaplarının bir şekilde bozulabilmesi.

    düşün beşiktaş'ın 3 şampiyonluk gördüğü, hatta trabzonspor'un, hatta hatta başakşehir'in bile şampiyonluk gördüğü 8 yıllık periyodda acun kupası hariç kupa alamamış bir takım. şikeli şampiyonluk atışmaları sayesinde trabzonspor'a karşı az biraz psikolojik üstünlük kurar gibi olabiiyorlardı, 2022 şampiyonluğu sonrası onu da kaybettiler. 20 milyon insanı ayakta tutabilmek, daha da önemlisi kendine saldırmasını engellemek için mecburen ortaya böyle bir konu atılması gerekli. yoksa bu 20 milyon insan bir durup da "lan biz niye şampiyon olmak dururken ibriklerle güğümlerle uğraşıyoruz" aydınlanması yaşarsa koç moç dinlemeden adamı sallandırmaya kadar gider bu iş.

    acun'un hull city üzerinden aktardığı paralarla alınan bir sürü niteliksiz orta sahayla, sırf galatasaray istiyor diye fahiş fiyattan alınan karakter fukarası mert hakan yandaş-irfan can kahveci'yle, sırf devlet başkanımız sahip çıkın dediği için taraftara pazarlanan ama iki kuruşluk top oynamayan mesut'la bu işlerin olmayacağını ali koç bile az çok kestirebiliyor.

    hatta ve hatta bana kalırsa, fenerbahçe yönetim kurulu üyeleri her sabah "ne olur bu konu bugün de çözülmesin" diye dua ederek uyanıyordur. çünkü bu konu çözüldüğü anda kimse şampiyonluk turu atmayacak, kutlama da yapmayacak. bu işin ömrü en fazla 2-3 tweet sürecek. ondan sonra taraftar "lan bu takım niye böyle" diye sormaya başladığı anda topun ağzına gelecek olanlar, bu fikri harlayıp harlayıp gündemi değiştirmeye çalışanlar olacak...

    umarım böyle 20 sene daha bu iş sürüncemede kalır. televizyonlarda amblemleri 5 yıldızlı olsun diye hastag açıp bir taraflarını yırtmaya devam ederler. ezeli rakipleri şampiyon olunca taraftara açık antrenman yapıp eski bir kupayla tur atmaya devam ederler.

    biz de yolumuza bakıp keyfimizi sürmeye devam ederiz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın