• 6
    yapılması gerekendir.
    sadece türkiye liginde oynanacak bir sezonda, yani temmuz ayında avrupa maçın vs. de yokken transferlerin eylül ayına kalmasından endişe edilmesini anlamak mümkün değil.

    kalsın yahu, şu anda 7milyon istenen adamlar eylül yaklaştıkça 2milyona bırakılır. he bazı durumlarda tersi de geçerli olur yani yerini dolduramayacağı için oyuncusunu satmak istemeyen de çıkar sonlara doğru. ama totale bakarsan işin başında herkes fiyatı yüksek tutar, sonra sonra kazın ayağı öyle değilmiş denilerek malın fiyatını alıcısının belirlediği anlaşılır.

    bakınız beşiktaş sergen yalçın şampiyonluğunun iki başrolü ghezzal ve rosier ekim ayında geldiler, eylül bile değil bak ekim. ligi domine etti bu iki oyuncu sonra. yani sen doğru hamle yapacaksan varsın biraz geciksin, ligin 5. haftası gelse ne olur, zaten ligin başında ne olacağı belli olmuyor, en favori takımlar form tutamıyor, bir çok takımın eksik mevkileri oluyor, yani sadece sen olmayacaksın o durumda. ilk 1 ayı bir şekilde idare edersin, buna katlanmamak için pazara erken çıkıp kazıklanmaya gerek yok. ama daha şimdiden isyan bayrağı açan taraftarımızı görünce bu dediklerimin hayalden öte olmadığının da farkındayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın