resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 35635
    ac milan’ı çalıştırdığı dönem sırf inter galibiyeti bile (4-2) kendisinin ömrünü üç ay uzatacakken, milan’ın yeniçerileri tarafından kellesi alınmıştır. özellikle o dönemler milano derbileri italya’da çok önemliydi. ligde de fena gitmiyordu milan.

    ancelotti, imparator’dan daha büyük bir hoca ama her şeyden önce ac milan ile özdeşleşmiş bir adam. biz nasıl imparator için lucescu’ya kapıyı göstermişsek, milan da ancelotti için terim’i kapı dışarı etti. o dönem daha bebe olan pirlo haricinde tek bir kişi de terim’in arkasından sallamamıştır. gattuso’dan sheva’ya kadar çoğu oyuncu terim’in ne kadar iyi bir hoca olduğundan bahsetmişti. kaptan maldini beyaz show’a bağlanmıştı yav. ötesi var mı ):

    yurtdışında takım çalıştırmaması kendi tercihidir. pekala fiorentina, parma, lazio gibi orta düzey takımları çalıştırabilirdi. geçen sene bile lazio maçından sonra lazio’nun kendisini istediğine dair soru sordu italyan basın mensubu. adamın kariyeri zaten milli takım ve galatasaray üstüne. demek ki konfor alanı oluşturmuş kendine, sorgulamak abestir, eksisozluk seviyesinde futbol bilgisine sahip olmaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın