• 204
    benim de yavaş yavaş arasından ayrılmaya yakın olduğum topluluk. bunun için 3 sebebim var.

    1. sebebim, daha önce benim galatasaray taraftarı başlığında yazdığım ve bu başlık altında 4staredgala nickli arkadaşımızın yazdığı gibi taraftarın yazın muhasebeci kışın başarıyı istiyor oluşu. 2021-2022 sezonuna başlarken amaç az yıllık ücret verebildiğince çok bonservis ücreti vermekti. bunun da amacı genel anlamda yıllık maliyetleri kısıp, elinde asset oluşturmaktı. bu yapıldı mı? yapıldı. takıma çöp diyen adam bile bugün olası gelecek bonservis ücretlerini hesaplarken o verilen bonservisin üstünde hesaplıyor. geçen sene elneny- ghezzal- berghuis- rossier- stanciu veto edilirken helal başkan diyenler, başarısız olunca teknik ekibe tekrar gelsin küme düşürme işlemini tamamlasın diyor. bunu dedikleri kişi de 4 yıldızdan neredeyse 2'sinin sahibi. yani galatasaray taraftarının yazın muhasebeci olmasına kanmamak gerekiyor. hem başarı hem küçülme isteniyorsa taraftar kendi içinde tutarlı olmalı. tutarlı mıyız? değiliz.

    2. sebebim, rakip takımların bunu hiç umursamaması. umursamıyorlar ve ahmet nur çebi'nin açıklamasına göre bilmem kaç milyonluk borçları siliniyor. öteleniyor. adamlar her sene forvete 3-4 milyon euro para verebiliyor ki bunu kiralık oyuncularda yapıyorlar. oynatmadıkları oyunculara da para basıyorlar kimsenin umurunda olmuyor. muhtemelen borçlar silinir, bize bir şey olmaz diye düşünüyorlar. haklı da olabilirler. zaten fenerbahçe'ye topuk yaylası vs, sürekli bir yerlerden destek veriliyor. fenerbahçe son 10 senedir maddi olarak kötü ama hala bir hocaya 7 milyon euro verebiliyorlar. demek ki, bu borçlardan korkmuyorlar. biz taraftar olarak niye korkalım?

    3. sebebim ise, yeni başkanımız. dursun özbek ve yönetimi gelmeden ve geldikten sonra sürekli paralı olduklarını söylediler. para sıkıntısı olmadığını söylediler. hatta cüzdan salladılar. o cüzdan sallanıyorsa, bana da ekonomi düşünmek düşmez. sonuçta hepsi işlerinde başarılı iş insanları. benden daha başarılılar ve başarılı olma sebeplerinden biri de ekonomiyi ve para yönetmeyi benden daha iyi bilmeleri. bu durumlarda da düzeltmesi gereken kişi onlar.

    bu saydığım 3 sebepten dolayı istifa etmeyi düşündüğüm taraftar grubu. bundan sonra talisca- ndombele- gueye 3'lüsünü aynı anda isteyen entryler girebilirim. :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın