• 55
    dün yayınlanan programda bazı cümleleri ve tespitleriyle beni kırıp geçirmiş sipor insanı. bugüne dek galatasaray ve fenerbahçeyi kıyaslayan çok insan olmuştur bir çok konuda. ama bu adam dün beni yarım yarım yardı. hatırladığım kadarını müsadenle yazmak istiyorum sözlük:

    ----- bilgin gökberk'ten inciler ------

    "yani şimdi durum çok ilginç, komik hatta. şimdi, şimdi bir galatasaray'a bak bir de fenerbahçe'ye.. ahahahaha. yahu cidden komik.
    fenerbahçe oyuncuları, özellikle forvet hattı; guiza'ya semih'e bak. bir de galatasaray' oyuncularına bak; keita, kewell, baros falan. ahahahaha. ya bir kere guiza, semih bu adamlar çok zavallı gibiler, işte guiza gol kaçırıyo direğe sarılıyo, kaşlar zaten hep eğik böyle ağlamaklı ağlamaklı halleri var. zaten bu guiza ispanyol imajına ters, dünya'da yoktur mesela böyle bi ispanyol, normalde ispanyollar havalıdır falan ne bilim. bu adam ahahahahaha.. semih de öyle, zaten hep yedek falan böyle omuzlar çökük geziyo stadta, gol kaçırınca guiza'yla bakışıyolar falan. abi bir de galatasaray'a bak yaaaa.. baros işte, havalı adam oyuna giriyo, taraftar milan baaaros diye falan inletiyo stadı, cool bi kere, gülüyo falan böyle.. keita'ya bakk ! adam robot gibi, koşuyo, depar atıyo, takla atıyo falan.. ahahahahah bu ne ağğğbi..?? çok komik yaa.. galatasaray çok karizma, fener'de bu yok yağni meselaaa.. ahahahahah, cidden komik yaaa.."

    ----- bilgin gökberk'ten inciler ------

    not: yazarın hafızası çok kuvvetlidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın