resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 35506
    galatasaray'ın adam akıllı bir başkanı olsaydı 1996'dan beri takımın başından 5 dk bile ayrılmamış olurdu.

    çalıştığı bütün başkanları "büyük başkan" yapmıştır. o "büyük başkanlar" tarafından hocaya söylenen yalanların haddi hesabı yok. ozan'ı satmıyoruz, gedson'u aldık, 2 forvet geliyor... inşallah hoca bir gün kitap yazar da tek tek ifşalar bunları diyeceğim ama öyle çiğ bir karakter değil hoca. içerde olanları mezarına götüreceğini hepimiz iyi biliyoruz.

    o büyük başkanların hocayı kovma cüretini gösterdikten sonra borcu ikiye katlayıp galatasaray'ı baş altı takımı yapmaları ise ayrı bir araştırma konusu. hocayı her kovduğunuzda kulübün kasasındaki son metaliğe kadar harcayıp takımı ilk 4'e nasıl sokamıyorsunuz anlatın bize ey "büyük başkanlar".

    bir de son zamanlarda "gelsin küme düşürsüncüler" türedi. bu inanılmaz önermeyi sunanların kişisel nefretten başka hangi dayanağı var bilmek isterim.

    hakkında her yorumu yapabilirsiniz.

    - taktikleri modern futbola uymuyor dersiniz 6 ay kadar önce gisdol, sampaoli ve sarri'yi nasıl alt ettiğini ve oynattığı futbol ile avrupadaki otoritelerden nasıl tam puan aldığını diyebiliriz.

    - son 3 sezonda "başarısızdı" diyebilirsiniz ama 19/20 ve 20/21 nihat özdemir, servet yardımcı, mehmet baykan ve serdar tatlı tarafından şampiyonluklarının çalındığını eklemeniz şarttır. yardımcı anadolu takımları ile ilişkilerin/transferlerin önünü keserken, anadolu takımlarına bizim maçlarda "galibiyet primi" dağıtacak "hayırseverler" bulurken; baykan hocaya ve galatasaray'a kesilen anlamsız ve ölçüsüz cezaların mucidiyken; serdar tatlı koruyucu eliyle beşiktaş'ı şampiyon/ sergen'i hoca yaparken; nihat özdemir her alanda galatasaray'ı limit ile açık açık tehdit ederken bu beşeri başarısızlığın tamamını hocaya yazma girişimini anlatamazsınız.

    - 21/22 sezonu ise bambaşka bir hikaye. 9 hafta boyunca attığımız goller dahi verilmedi burada ne oynuyoruz ki yazıldı. rıdvan dilmen, ali koç ne bileyi rambo okan falan dememiştir şunu.

    daha önce de dediğim gibi galatasaray winner bir camia değildir, winner karakterleri vardır: fatih terim, ergin ataman, ekrem memnun, sedat incesu... yoksa ne genel kurul ne taraftar yapısı ile winner olma iddiası ve çabası yoktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın