resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 35455
    galatasaray'ı en çok şampiyon yapan teknik direktör. galatasaray'ın futboldaki winner karakteri.

    galatasaray fatih terim'den önce de şampiyon oluyordu tabi ki ama winner bir camia değildi. hoca'nın olmadığı dönemlere bakınca winnerlığın galatasaray taraftarı üzerinde eğreti durduğunu görebilirsiniz. kanıt olarak galatasaray'ın diğer şubelerine bakabilirsiniz. eğer bir branşımızın başında winner karakterli biri yoksa galatasaray camiası o branşta winnerlık gösteremiyor, evet futbol dahil.

    o yüzden "gelip yarım kalan işini tamamlasın küme düşürsün" yorumlarının hangi kaynağa dayanarak yapıldığını merak etmekteyim.

    ek olarak ise gelmesini en çok istemeyen kişi olabilirim. galatasaray'ın düşük bütçeli ferguson sonrası manchester united haline dönüşeceği çok açık. bunun olumlu yanlarına odaklanmaya çalışıyorum. mesela ismi geçen yüksek bütçeli ve bitik son vurguna geldiği her halinden belli transfer isteklerimiz gibi. son vurguncular gelip galatasaray'ı adete dolandırsın ki taraftarımız yanlışı acı yoldan öğrensin ve bu sefer gelip günü kurtaracak bir süper kahramanı olmasın. o kahraman olmasın ki yanlış, apaçık bir şekilde taraftarın zihninde yer etsin. belki bir şeyler öğreniriz ama torrent denemesinden gördüğüm üzere zamana ihtiyacımız var.

    süper kahraman benzetmem yanlış anlaşıldığı için edit: süper kahramandan kastım; hocanın onca yanlış yapılmış ve galatasaray şarampole yuvarlanırken direksiyona geçip takımı şampiyon yapmasıdır. bunun sonucunda geçmişte yapılan hatalar ve hataları yapanlar unutuluyor. unutulunca ve hoca "kovulunca" aynı yanlışlara ve o yanlışları yapanlara gidiyoruz. sonuç olarak her seferinde daha derine batıyoruz. kurtaracak bir süper kahraman olmazsa galatasaray'ın en başta şarampole yuvarlanmasına neden olan şeylere evet bunlar yanlıştı diyebileceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın