resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 35435
    ağustos 2021'den görev süresinin bittiği ocak 2022'ye kadar pas futbolu oynatmamış efsanemiz. 4. döneminde pas futbolu oynattığı süre aralık 2017'den orta sahasız kaldığımız 2021 yazına kadardır.

    marcao sağ stopere bir kez pas verince ortalık yangın yerine dönüyor pas futbolu diye. stoperlerin ön libero ve kendi arasında paslaşması pas futboluysa dünya üzerindeki istisnasız her takım pas futbolu oyuyor demektir. sizin beğenmediğiniz şey hücum şekliydi. hücum varyasyonları hangi istatistik sitesine-programına bakarsanız bakın zirvedeyken hadi diyelim ki yetersizdi. bunu kadro kalitesi ve hakemlerin galatasaray'a bakış açısından bağımsız yargılayamazsınız.

    galatasaray taraftarının premier lig izlemekten beyni sulanmış, aynı oyunu türkiye'de bekliyor. liverpool gibi baskı, manchester city gibi oyunu domine etmeyi bekliyorsunuz. yok babalar o topu o kalitede o tempoda oynayabilen premier lig hariç lig yok. beklentilerinizi düşürün. klopp bugün galatasaray'ın başına gelsin ve 6 sene kalsın, bugün liverpool'a oynatmayı başardığı oyunun çeyreğini bile oynatamaz.

    senin attığın nizami golün sayılmıyor, fener'e o yüzden evinde yeniliyorsun; gelmişsiniz bana gegenpress-possession diyorsun. senin aleyhine olan yanlış faul oranı ne haberin var mı? rakibin arnavut faulü yaparak serdar tatlı korumasında şampiyon yapılıyor, sen o sene aleyhine çalınan yanlış bir faul yüzünden şampiyonluğu veriyorsun*. bir de arnavut faulünü gegenpress sanan sergenistalar vardı burada o zamanlar aah ah. bunları dışarıda bırakarak fatih terim'in 4. dönemini yargılayamazsınız, özellikle nihat ödemir tff'sinin atandığı haziran 2019'dan sonrasını. bunlar olurken galatasaray taraftarı hakemi de yeneceksin dedi ya şaka gibi.

    sonuç olarak umarım bir daha bu kulübün kapısından içeri girmez hoca. bu yapılanları cidden hakketmiyor. aynı bu taraftarın şampiyon olmayı hakketmediği gibi. galatasaray taraftarı gereğinden fazla şımarıklık yapıyor. torrent gibi vasatları övüp övüp pişman olarak biraz burnunun sürtünmesi lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın