resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 35319
    yıllarca galatasaray'a gerek futbolcu, gerek teknik direktör olarak hizmet vermiş galatasaraylı teknik direktör. içimden bir ses geçen seneki yaşananlardan ders çıkarmış olduğunu ve ikna edilirse kendisini eskiye bizi deliye döndüreceğini söylüyor. açıkçası gönderilmesinde de kendisine haksızlık yapıldığını düşünüyorum. hataları olmuş olabilir, o da insandır, ama bu her sene şampiyonluk isteyen ve şampiyonluk gelmeyince de avrupa liginin en zor grubundan namağlup çıkan takımın teknik direktörünü harcayan sabırsız ve her şeyi bildiğini zanneden taraftarlar ve birtakım yöneticiler tarafından harcanmasını gerektirmiyordu. eintracht frankfurt'un durumu da zaten önümüzde. çok da bir şey söylemeye gerek yok, akıl var, akıl var. gönderilişi de galatasaray tarihi için bir kara lekedir benim gözümde. çalışmak istemeyebilirsin orası ayrı bir konu, madem böyle yapacaktın neden onunla çalışmaya başladın diye sorarlar adama. kendisinin çalışma tarzını bilen bir insanın, bunların farkında olarak hocayı getirmesi, sonra da çalışma tarzından şikayetlenmesi gerçekten insanı hayrete düşürüyor.

    ben kendisinin bu sezon yarım kalan hikayesini tamamlamaya gelmesini içten bir şekilde istiyorum. dursun özbek seçilirse mümkün olacak bir şey tabi bu. ille olsun demiyorum tabi kim gelse başım üstüne(teknik direktör olması şartıyla), gereken desteği elimden geldiğince veririm tabi ancak kendisinin gelmesi durumunda 11-12 sezonu tadında bir etki ile gelmeye çalışacağını hissediyorum. hoca başarısızlığa en az bizim kadar tahammülsüz bir insandır aksini de kimse iddia edemez zaten. burada birçok seveni olduğu kadar sevmeyeni de var hocanın, herkese saygım sonsuz tabi, kimseye de niye istemiyorsun demem, sebebe de ihtiyacı yok kimsenin hocayı istememek için.

    ben kendisinin gerçekten bambaşka döneceğini düşünüyorum. onca başarıyı elde etmiş, galatasaray'ın adını tarihe altın harflerle yazdırmış, her geldiğinde başarı elde etmeden gitmemiş bir teknik direktör olan fatih hocam gelip yine adına ve galatasaray'a yakışanı yapar ben eminim.

    benim burada yazdıklarım tamamen bir his, ama unutmamak gerekir ki galatasaray bir his takımıdır. gelirsen sana inancım sonsuz hocam. son bir dans için gözlerim seni arıyor hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın