resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 35209
    bugün pek çok mevcut futbolcumuz tarafından iletisim ve iliskilerinin ne kadar iyi olduğu ile ilgili açıklamalar yapılıyor.

    fatih hoca zaten oyunucusunun arkasında her zaman duran bir tarzda. bunu da pek çok birebir calışandan duyduk zaten. bugünküler de tescili oldu. gittiğinden beri bireysel performansı artan tek oyuncumuz yok, geri giden ve unutulan ise çok. ama hoca basımızdayken yedek kulübesindeki negatif enerjisi futbolcuları strese sokuyor entrylerinden geçilmiyordu. bizde 2 yılında istikrarlı tek performansıni mezzelada veren emre'nin esas mevkisini öğretiyorlardı hocaya. futbol101 dersinden f'leyen mostafa'nın tek sorunu da gol kaçırınca fatih hocanın kaşının catılmasıydı zaten.

    4 senede modern futbolu bilmemesinden tut, egosundan kimseyi dinlememesine her türlü alakasiz suçlamayı okumuştuk ama en komiği bu ilişki olayıydı şuan daha da iyi fark ediyorum. ama bizim halkımız ambalaj sevdalısı olduğu için morutan ile konuşup sorunu bulup soruna uygun çözümü uygulamaktansa morutan'ın neden burada oynayamayacağını teorik olarak basın toplantısında dinlemeyi tercih eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın