resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 35259
    dünyada 0-0’ı en iyi oynatan iki üç teknik adamdan biridir ki bence en iyisidir. diğerleri de mourinho ve simone’dir büyük ihtimal.

    0-0’lık skor kendisine yetiyorsa, bir şekilde alır. bu yüzden çıktığı hiçbir finali kaybetmemiştir.

    insan söylemeden edemiyor, kendisini çok özlüyorum. hani böyle evinizde dede ya da baba figürü vardır ya, hiçbir şey yapmasa bile varlığını bilirsiniz, varlığına saygı duyarsınız, imparator da öyle biri işte. kenarda mimiksiz durması bile başka bir olay. su kovasının üzerine oturması bile manşet. ertesi sene hemen taklitleri çıkıyor. ben giysem bi boka benzemeyecek bir t shirt’ü o giyiyor, “wow” diyorum aq nasıl yakışmış. böyle bir aurası var adamın.

    onsuz galatasaray yine büyük ama hep bir şeyler eksik sanki. yavan geliyor galatasaray ne yalan söyleyeyim. dile kolay, 26 senedir bir şekilde var hayatımızda. bi o kadar da futbolculuk ve milli takım dönemi var zaten. adam olmuş yürüyen galatasaray. milli miras kabul edilmeli artık bence. heykelinin halen dikilmemesi de ayıp. çok büyük ayıp.

    iki üç sosyal medya taraftarına, basiretsiz yönetime, reisçi ultraslan’a seni yem ettiğimizden beri kendimi ve galatasaray taraftarını affedemiyorum hocam.

    allah, uzun ve sağlıklı bir ömür versin sana. tekrar yolumuz kesişir mi sanmıyorum ama bana şu boktan hayatta en büyük mutlulukları yaşatan kişisin.

    bilmeni istedim sadece…
App Store'dan indirin Google Play'den alın