• 1017
    bu maçı lübnan'da izledim. askerdeydim. birleşmiş milletler barış gücü birliğinde. bi astsubay vardı, çok ileri geri konuşuyordu, size şöyle koyacaz böyle koyacaz. dedim sevgili astsubayım, görünen köy kılavuz istemez, sizden daha iyi takımız, 13 senelik seri falan bilmem, koyar geçeriz. çok güveniyosan iddaaya girelim dedi, orda maaşımız 1540 dolardı. tam 1 maaşına girdik. beraberliği de bana vermişti.

    sonucunda o 1540 dolar yeğenime ipad, bana 1 laptop, şimdiki hanım o zaman ki sevgilime de boş bir takı kutusu olarak çatır çatır yendi. haha gerçekten de hanıma takılarını koysun diye eşantiyon takı kutusu almıştım kuyumcudan. ben ne bileyim ilerde eşim olacak, boşa yatırım olmasın demiştim heralde.

    olay şu ki, galatasaray'a fenerbahçe karşısında hiç o kadar güvenmemiştim. çok iyi takımdık, çok da iyi futbol oynuyorduk. bu maçta açıkçası beklentilerimin altında oynadık ama sonuçta da kupayı kaldırıp alnımızın akıyla çıktık ordan. 35 senedir galatasaray'ı izliyorum, heralde uefa kupasını aldığımız zamanlarda bile böyle güvenmemiştim takıma. bizim o maçı kaybetmemizin imkan ihtimali yoktu.

    sevgili astsubay selçuk, biliyorum, buraları okumazsın sen ama söylesene; nasıl koyduk?
App Store'dan indirin Google Play'den alın