resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 35252
    sene başında kurduğu kadronun oyuncuları kesinlikle çöp olmamasına rağmen eksik ve oynatmak istediği oyuna uygun olmayan oyunculardır. kabul etseniz de etmeseniz de bu eksiklikte fatih hocanın da kabahati vardır. maliyeti yüksek oyuncuları istemiş olması ve bu oyuncuların alınmamış olması bir şey değiştirmiyor maalesef. elneny istediyse ve alınmadıysa düşeceğimiz oyuncu assuncao mu olmalı yani? eğer öyleyse zaten hazırladığımız transfer listesinde bir sorun var demektir en baştan. berkan, cicaldau ve morutana harcadığımız bonservisle daha iyi bir rotasyon kuramayacağımızı mı düşünüyoruz gerçekten? yahu ligde neredeyse en kötü orta saha üçlüsü bizdeydi sezon boyunca. kaç takımın bizim kadar bütçesi vardı? bizim çeyreğimiz bütçelerle çok daha iyi orta saha kurguları oluşturdu diğer takımlar. biz hala ama istediği adamlar alınmadı diyoruz. bu seneki abdullah avcı hariç kimin tüm istediği oyuncular alındı ki? bahanenin bu olması bana komik geliyor. bunu hoca bile bahane olarak kabul etmez ki sene içerisinde istediğim oyuncuların hepsi alındı demişliği de var.

    pas oyununa uygun oyuncular değiller ama ben hocanın aldırdığı oyunculardan cicaldau ve berkan hariç hiçbirinden zarar edeceğimizi düşünmüyorum. hatta marcao, kerem ve nelsson üçlüsünden gayet iyi paralar kazanabiliriz. burada asıl sıkıntı bu adamların pas oyunu için bir araya getirilmesi. defans yapmaya çalıştığımızda hepsinin ne kadar iyi oynayabileceğini avrupa’da zaten gördük ama oyuna hükmetmeye çalıştığımızda aynı şeyi söylemek mümkün değil. hocanın çok büyük bir yanlışa imza attığı yer de burası oldu. sonra hoca gitti torrent geldi. 1-2 maç hariç torrent ile de bir arpa boyu yol gidemedik, hatta çoğu istatistikte geri gittik. sonuç olarak baktığımızda hoca gitmese de şu anki halimizden daha kötü olmazdık sanırım ama yolları ayırdığımızda fatih hoca da başarısız bir konumdaydı. bunu kabul etmeden yapılan her eleştiri ve analiz maalesef gerçeklikten kopuktur. hocayı çok seviyor olmamız bunu söylememize engel olmamalı. aksine son aylarda hocanın bariz hatalarının dahi körü körüne savunulması ciddi derecede hocaya zarar verdi ve vermeye devam ediyor.

    bu hale gelmemizde hocayı körü körüne savunanlar kadar alakalı, alakasız her şeyde hocaya saldıracak yer bulanların da suçu var. sonuç olarak tam ortadan ikiye ayrıldık ve çok güçlü bir başkan adayı çıkmadan camianın tekrar bir araya gelmesi çok zor görünüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın