resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 35238
    kovulduğunda hücum ve defansif bütün parametrelerde ligin en üstünde olan, şampiyonlar ligi tadındaki avrupa ligi grubundan ustaca çıkan teknik direktörümüz. yani şunlara bakınca hala yok zamanı geçmiş yok torun sevsin yok yardımcıları kötü falan komik duruyor.

    2019/2020 sezonu kış transferinde onyekuru eklemesi ile ligin en iyi top oynayan takımını yaratmış.

    2020/2021 sezonu kış transferinde elindeki bitik kadroya gedson, onyekuru ve mohamed eklemesi ile şampiyon yapmış ama şampiyonluğu çalınmış.

    2021/2020 sezonu başında mustafa cengiz döneminde başta d'avila'ya olmak üzere menajerlere peşkeş çekme amacıyla kiralıklar ile içi tamamen boşaltılmış kadroyu sıfırdan kurmuş ve yukarıda yazdığım istatistikleri ve başarıları yakalamıştır. ligin en pozitif futbolunu da oynadığımızı; atak sürekliliğinde ve maç başı pozisyon ve şutda lider olduğumuzu söylemiş miydim.*

    doğruda ısrar edip başarılı olacakken, en ufak başarısızlık bahane edilip başkalarının emri ile gönderilmiştir. bu başarısızlık da doğal bir başarısızlık değildir, beşeridir. birilerinin yardımcı eli ile başarısız yapıldı.

    fatih hoca'nın gönderilmesinin sebebi "başarısızlık" değildir, olamaz. o saf skor taraftarımıza yedirilmek üzere oluşturulmuş bir bahaneden, tiyatrodan öte değil. asıl amaç bana artık galatasaray gayrimenkulleri değerlendirilirken kulüpte sadece galatasaray'ın menfaatlerini düşünecek biri olmaması gibi geliyor. özellikle fatih terim kadar güçlü biri. en azından bunları dizayn edenlerin portfoliosuna bakınca böyle görünüyor.

    tüm kötülükler gözümüze sokularak yapılırken sevgili taraftarımız düşünmeden atlamıştır bunlara. şu anki durumumuz için de kendilerine koca bir bravo demekten başka bir şey gelmiyor içimden.

    her galatasaray taraftarı bir gün fatih terim'i gönderilmesine destek olduğu için pişman olacaktır. benim 3. döneminde ağzım yandı, bir daha asla. mevcut durumdan da bizi çıkarabilecek yegane kişi yine hocadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın