resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 35227
    napoli ve everton tercihleri ile kariyeri düşüşe geçen carlo ancelotti'nin real madrid'e geçtikten sonra adeta "ben hala çok büyüğüm" demesiyle aklıma gelen efsanemiz. eski nesil teknik direktörlerin hala en üst seviyede işler yapabileceğini gösterdi carlo ancelotti.

    aslında, fatih hoca da 2021-2022 sezonunda avrupa ligi grup karşılaşmalarında ancelotti vari bir performans göstermişti. ancak, fatih hoca ile üzücü nokta, ligi avucunun içi gibi bilen bir isim olarak 2019-2020 sezonundan beri, lige uygun bir oyun ve kadro tercih etmemesi. en basitinden ligimizi son yıllarda domine eden vedat muriqi, sörloth ve cornelius tarzı bir pivot santrfor tercih etseydi daha çok puan toplardı.

    2018-2019 sezonunun ikinci yarısında şampiyonluğu kazandığımız 19 mayıs 2019 galatasaray istanbul başakşehir maçı ile beraber 16 maçta 13 galibiyet ve 3 beraberlik gibi muhteşem bir puan ortalaması yakaladığımız oyun planına doğru eklemeler yapmak varken, ne diye guardiola ve sarri gibi bir futbol oynatacağım diye gereksiz maceralara daldı ve olmayınca da vazgeçemedi gerçekten anlaması zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın