• 30330
    ligde an itibariyle kalan 4 maçını kazansa bile 5. bitirme ihtimali çok yüksek olmayan takım. iki saattir kalan haftaları kafamda simüle ediyorum. rüzgarın arkamızda estiği ihtimallerde bile işimiz çok zor görünüyor. zira, eğer yanlış hesap etmediysem ikili, üçlü, dörtlü ve hatta beşli averaj durumlarının oluşması ihtimali var. bu durumda kazanan tarafta olma ihtimalimiz düşük, yani kalan maçlarda galibiyet kadar averaj durumu da önemli olacak. gerçekçi olmak gerekirse ben önümüzdeki sene avrupa'da olacağımızı sanmıyorum. (rakibimiz beşiktaş'ın da başarabileceğini sanmıyorum)

    şöyle fazladan bir maç kazanmış olsaydık tablo bizim için çok daha olumlu olacaktı. bunun durumun da - kanımca - en büyük sebebi ocak ayında yapılan hatalı hoca değişimi. fatih terim görevi bıraktığında haftalarca doğranmış takım 12. sıradaydı, an itibariyle bulunduğumuz sırayla aynı. bir çoğumuz biliyor ki, eğer hoca görevine devam etseydi aynı durumda olma ihtimalimiz yoktu, bence çok daha iyi bir konumda olacaktık. önümüzdeki sene avrupa konferans liginde yer almamız, sonraki sezonlarda kıtasal başarı için uefa katsayısı yönünden bize önemli ölçüde destek olacaktı. ve oyuncularımıza küçük de olsa bir vitrin bulacaktık. yönetimde yapılan bir hatanın nasıl bir kelebek etkisine dönüştüğünü gözlemliyoruz şimdi.

    önceki paragrafı yazma amacım artık kapanması gereken mevzuları yeniden açmak değil. umarım bu talihsiz sezon, önümüzdeki yıllar için bir ibret olabilir ve umarım bu sezonu olabildiğimiz en iyi yerde bitiririz; en içten temennim bu.

    edit: anlatım bozukluğu giderildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın