• 1174
    tam 1 ay önce ilk defa yakalandığım, ilk gece üşüyüp sabah birkaç saatlik halsizlikle atlattığım hastalık. asıl sorun şimdi başlıyor ya da başlamıyor bilemiyorum. doktor arkadaşlar varsa yardımlarına ve önerilerine açığım.

    aradan tam 1 ay geçti ve göğüs ağrısı çekmeye başladım. bu ağrı devamlı olmayıp özellikle yürüyüp oturduktan, yattıktan sonra batmayla karışık şiddetlenen ve sonra yavaş yavaş geçen ağrılar. ama bu bir efor sarf ettikten sonra gibi değil. mesela yürüyüş yapıp durduğumda olmazken evde su içmeye kalkıp sonra aniden oturdugumda kalp hızıyla nokta nokta vuran ağrılar ve sonra yavaşlayan. yalnız şöyle bir şey de var bu ağrı bende covid öncesi de bir kere oldu. sadece bu kadar uzun sürmedi. önce sırttan başladı, sonra omuzum ağrıdı (bu bende soğuk yediğimde hep olur) o kadar ağır bir omuz ağrısıydı ki acile gittim iğne olmaya. sıra beklerken göğsüm ağırmaya başladı ve çekilen ekg'de ve kan testinde bir sorun çıkmamıştı.

    2 gün önce göğüs hastalıkları hastanesine gittim ve orada da film çekildi. ciğerlerimde herhangi bir sorun olmadığı söylendi. kan testi de temiz çıktı. yaklaşık 5-6 gündür sürüyor bu durum. son 1-2 gündür daha rahat ama özellikle yine yatarken bir ağırlık ve baskı var. bu arada sindirim sistemim de bozuldu. kötü besleniyorum ve dengesiz hadi bunu ona versem göğüs ağrısı durumunu çözemedim. sıradan bir kas ağrısı mıdır yoksa covid sonrası yaşanan bir şey mi bilemiyorum. sigara alkol de kullanıyorum bu arada. şimdi de kardiyolojiye randevu alıp gitmeyi düşünüyorum. dediğim gibi önerilere ve yardıma açığım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın