• 30277
    derbi maci sonrasi goruslerimi aciklamak icin ortaligin biraz durulmasini bekledigim ve 2021-2022 sezonunda bizi tipki 2010-2011 sezonunda oldugu gibi hayal kirikligina ugratan takimdir.

    oncelikle bu takimda amasiz fakatsiz cok buyuk bir revizyon gerekmektedir. bizim icin cok kotu anilari olan 2010-2011 sezonundan sonra yapilan hamlelerin bir benzerini onumuzdeki sezon transfer doneminde yapmak zorundayiz. o sezonki yapilan hamleleri dusundugumuzde bir onceki sezon sahada yer alan takimin tamami degistirilmisti. hic kimse para yok nasil yapilcak demesin en azindan su anda elimizde kerem, marcao,nelsson gibi satis yapabilecegimiz oyuncular var.

    genel hatlari ile yunus'un geri donecegini ve keremin satilacagini varsayarak su anki takimda defansin ortasi haric tum mevkilerin yenilenmesi sarttir. kalecisi eski formunda olmayan, bekleri olmayan, orta sahasi yillardir zaten olmayan ve forveti idare eden bir takimi bir iki ufak dokunusla duzeltme sansimiz ne yazik ki yok.

    tek saglam yerimiz defansin ortasi ve onun disinda ne yazik ki forvetlerimizin hepsi dahil elimizde gozu kapali guvenebilecegimiz tek bir mevkii yok. vizyoner bir baskan ve teknik direktor gelmeyecegini varsayarak onumuzde cok karanlik yillarin oldugunu dusunuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın