• 338
    bizim orta sahasız, fb’nin sol ve sağ beksiz çıktığı, beksiz takımın kazandığı maç oldu. zira orijini bek olmayan oyuncu, o mevkiyi etrafındakilerin de yardımıyla kıvırıyor bir şekilde. ama merkez orta saha o kadar geniş bir plato ki, nerede batırsan oraya yetişilemiyor. hadi yetişildi bir şekilde diyelim, kademedeki oyuncunun orijinal noktası boşta kalıyor bu defa da. fb’de crespo, zajc, mhy ve irfan kim ne derse desin birbirlerine zincirlenmiş gibi oynadılar. crespo kafayı kaldırdı yakınında zajc, irfan sola döndü hop mhy. mhy iki metre geri döneyim dedi cart crespo. bizdeki duruma bakalım:
    taylan topu aldı, pas atacak arkadaşını aradı, geri döndü marcao. marcao’dan taylan. taylan uzun top. taç. eh neredesin cica? ne alemlerdesin be kardeşim berkan? yaklaşsanıza arkadaşlar. zincir oluştursanıza. zaten 4 orta sahaya 3 kişiyiz. üçlü kombinlerle hareket edip babel ve kerem’e ulaştırmalıyız topu ama ne berkan ne cica evde yoklar. berkan koşuyor dedik adam alakasız yerlere koşuyor. taylan’ın yüz ifadesinden belliydi zaten içinde bulunduğu acz durumu.
    kısacası top oynamayı bilmeyen orta sahamız bizi yaktı cayır cayır. yoksa puanla dönülür, fb’nin havası alınırdı rahatça.
App Store'dan indirin Google Play'den alın