resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 2407
    galibiyetinden sonra destek beyan edip, yenilince susup kenarda beklemeyi hakkaniyetli bulmadığım için başlığına son defa yazıyorum. kendisini hala destekliyorum (13 maçta 4 galibiyeti varken destekleyip, 14.sünü kaybedince desteğimi çekeceksem zaten ben neyi desteklemiş olurum ki?). bunun sebebi ne inat, ne kin, ne de başka birşey. ben “her” teknik direktörün zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. kişisel olarak kısa vade ile ilgilenmiyorum. bu kadar. haklı olmayabilirim, hiç önemli değil, sorun da değil. haklı olmaya çalışmıyorum, fikrimi de gocunmadan değiştiririm.

    torrent herhangi bir isim, hiçbir duygusal bağımız yok, o gider başkası gelir sıkıntı yok. şahsen ben okan buruk, ömer erdoğan, farioli, ilhan palut, nuri şahin, kısacası “futbol” vaat eden herkesi sonuna kadar destekleyeceğim. isimlerle işim yok. ha kimi istemem? bülent korkmaz, hamza hamzaoğlu gibi, uzun vadede takıma futbol anlamında birşey katmayacağından emin olduğum kişiler teknik direktörümüz olsun istemem. isimleri özellikle yazdım çünkü meselenin bazılarının iddia ettiği gibi gibi milliyetle filan alakası yok. meselenin fatih terim ile de alakası yok. herkes takımının iyiliğini istiyor, bunun için kendince fikir üretiyor. bu kadar.

    açıkça söyleyeyim, bu platformu 10 küsür yıldır takip ediyorum. eğer buradaki yazar profillerini doğru tanıdıysam (ki yazı tonundaki agresiflik seviyesi yazarla ilgili çok şey anlatır) bugün sözlükte takımın başına geçirilmesi istenen (ki hakkıdır, çok severim) nuri şahin 3 maç yenilse “stajyer” damgası yiyecektir. o zaman ben yine onu savunuyor olacağım, doğrusunun da bu olduğunu düşünüyorum. uzun vadeli başarıya ulaşmanın kısa, kolay ve acısız bir yolu olduğuna inanmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın