• 1325
    siyaset, federasyon, ekonomi, burak elmas ve yönetimi, diğer kulüp yöneticileri, teknik direktörler, futbolcular, scout ekipleri, hakemler, taraftar, sosyal medya, basın.

    bunlardan bir tanesinin zerre kadar günahı yok diyebilen var mı? mantalite ve kafa yapısında sorun olduğu aşikar. sokak aralarında elde balta ile günah keçisi aramak yerine göğe endam edip kuş bakışı şehire bakmak akıl edilebilirse şehirin nasıl yandığını görülebilir diye düşünüyorum.

    içinde bulunan herkesin az ya da çok günahının olduğu bir çöküş filmidir türk futbolu. beyin yakan, ufuk kapayan, sonuyla da dumur eden.

    sorumluyu tek bir yerde aramaya kalkarsan da ilk onbirinde serdar aziz, rossi, serdar dursun, mert hakan yandaş, crespo, osayi-samuel, miha zajc gibi 7 ortalama futbolcuyla çıkan rakibine karşı kapanır, ama neden kapandığının cevabını hiç bulamazsın.

    sonra kayyum atamaları, ligden düşmenin kaldırılması, kulüplerin yabancı sermayeye satılması, kanunda değişiklikler, yabancı oyuncu sınırları, şampiyonluk talepleri, yabancı hakem istekleri, uefa sıralaması gibi konular gündem diye önüne sürülür sen de bunu yer ve sona yaklaştığını fark edemezsin bile.

    ülke futboluna reset atılmalıdır. atılmayacaksa da galatasaray kendini yeniden başlatıp ayrışmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın