• 336
    10 nisan 2022 sopron fenerbahçe kadın basketbol maçı sonrası çok da önemsemediğim maç. daha doğrusu umutsuzluk öylesine had safhadaydı ki, oradan gelen avuntuyu bahane ettim diyelim kendi kendime. nitekim marcao'nun birkaç müdahalesi, kerem'in ceza sahasına girip şut çektiği pozisyon, berkan'ın ceza sahasına yollayıp kim min-jae'nin kestiği top hariç en ufak bir iz bile bırakamadık. elle attığımız ve sayılmayan gol bile yani öylesine şuursuz bir karambolde gelen bir pozisyonun devamındaki köşe vuruşuydu.

    gecenin bizim adımıza tek gülümseten anektodu ise fenerbahçe tribünlerinin ısınmadan kulübeye çağrılan arda güler için yaptığı tezahüratı yanlış anlayan domenec torrent hocamın arda turan'ı oyuna almasıydı. "ülker spor ve etkinlik sarayı"nı bir hevesle doldurup muazzam şekilde göt olan 9500 kişi kadar olmasa da iyi kötü bir keyif vermiştir bünyeye bu garip yanlış anlaşılma.

    onun dışında konfeti yağmuru ve arka direkte boş kaleye dokunup maçın yıldızı olan alex hariç 2010 öncesi yılların derbilerini anımsatmıştır. ne olduğunu anlayamadan, bir varlık da gösteremeden saçma sapan bir şekilde yenilip döndük. 23 şubat 2020 ve 6 şubat 2021 olmasaydı muhtemelen o yıllardaki etkiyi yapardı yine. pandemi, ekonomik kriz ve ukrayna-rusya savaşına mal olsa da bu iki galibiyet en azından birkaç yıl biz taraftarı bu saçma sapan kadıköy yorgunluğundan kurtaracaktır..
App Store'dan indirin Google Play'den alın