resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:62
Uyruk:İspanya
  • 2399
    bir sonraki iç saha maçımız olan 18 nisan 2022 galatasaray malatyaspor maçında yuhalayacağım hocamız. hiç bir maçı kaçırmayan bir taraftar olarak önceki maçlarda ne alkışlıyordum ne de yuhalıyordum kendisini. ancak bir tepki verilmesi gerekiyor yoksa kendimi huzurlu hissetmeyeceğim. kendisiyle yeni sezon planlaması yapmaya benim gücüm yok, galatasaray’ın da zamanı yok, dipteyiz. yeni gelecek hoca geçmişin yüklerini taşımayacak çünkü yaz kampından sonra derbi maçlarına çıkacağız yeni hocamızla ki umuyorum o hoca okan hoca olur, ne egoya ne de fanteziye benim gücüm yok, pragmatizm 101 dersine sokmak istiyorum gerekirse herkesi.

    kendisi bu takımla yapacağını yapmıştır, bütün günahları da üzerine çekmiştir ve benim gözümde görevini tamamlamıştır. tazminatı konusunu da ben düşünmek istemiyorum bir taraftar olarak. eğer 1 tl bile galatasaray’ın kasasında çıkarsa burak elmas ve yönetiminin galatasaray bünyesinden ihraç edilmesi gerektiğini düşünüyorum. ortada para yokken ne olduğu bilinmeyen birisine milyon euro vermek en iyi tabirle hayalciliktir, ötesini yazarsam bu iş pilot olmaya gider çünkü.

    iyi insan olabilir ancak teknik direktörlük kendisine büyük geliyor, böyle bir geçmişi de yok. 2022-23 sezonunda sadece lig var. bardağın dolu tarafından bakıp bu durumu fırsat olarak nitelendiriyorum ben. ancak bu fırsatı bu arkadaşa verecek yönetim falan da göreve talip olmasınlar lütfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın