• 255
    30 nisan 2022 tarihinde yapılacak olan seçimde eşref hamamcıoğlu ile birlikte adaylığını açıklayan başkan adayı.

    seçilir seçilmez, oy potansiyeli vardır yoktur ben pek bilmiyorum. ancak halen futbol a takımımızın teknik direktörlük görevinde olan domenec torrent hakkındaki açıklamalarını çok ayıp ve üslupsuz olarak buldum. her şeyden önce "galatasaray'ın teknik direktörü"'ne yapılmış bir haksızlık ve değersizleştirme bu. kişilerden bağımsız o makama yapılmış bir ayıp.

    torrent zaten kötü giden -avrupa hariç- bir takımın başına getirildi. getiriliş yöntemi ve zamanı, aynı zamanda fatih terim'in de gönderiliş yöntemi ve zamanı doğru değildi. nitekim burak elmas "birlikte" göreve geldiği fatih terim'le, yine "birlikte" kurdukları takımın başarısızlığı sonucu, yine "birlikte başaracağız" sloganıyla, kendisini göndermişti. ne birlikte başarabildiler, ne de birlikte görevlerine devam edebildiler. burada suçlu olmayan tek kişi şuan ekibiyle birlikte görev başında olan, galatasaray teknik direktörü olan domenec torrent'tir. metin öztürk bu ayrımı yapamamıştır ve kendisine yakışıksız ifadeler kullanmıştır. benim oyum olsa böylesine sert ifadeler kullanan bir başkan adayına oy vermeyi iki kez düşünürdüm.

    --- alıntı ---
    "takım başarısız sonuç almış bunların başında da torrent var. bir de kontrat var."

    "torrent istifa eder giderse çok seviniriz, şampanyayla kutlarız. hem adama 2.5 milyon € tazminat ver, hem uefa ile sorun yaşa."
    --- alıntı ---

    yani her işin bir bedeli olduğu gibi ligimizin de kalitesiyle paralel olarak buraya gelecek yabancı hocaların -üst seviye kariyerliler hariç- elbettte standart bir maliyeti olacaktır ekibiyle birlikte. ve siz ligin ortasında getirdiğiniz adamı başarısız olarak değerlendirirken hiç bir etkeni görmezden gelemezsiniz. bu takımın başarısızlığına neden olan iki kişi vardır: burak elmas ve fatih terim. torrent de terim'in avrupada bize izlettiği oyunun aynısını hatta bana göre bir tık fazlasını barcelona maçlarında bize izletmiştir. aksini kimse iddaa edemez. ligde bu kadar kısıtlı kurulmuş bir kadro yapısı ile bu kadar rezil bir durumda iken avrupada barcelona'yı eleyebilme ihtimalini bize düşündürtmüş bir takımdan bahsediyoruz. zaten bizi diğer takımlardan ayıran en büyük özellik de budur.

    gelecek olan başkan, kulübün mali durumunu da bildiğinden kendi göreve getirmeyi düşündüğü teknik direktör adayından bağımsız, mevcut teknik ekip ile önce bir oturup konuşmadan böyle popülist ve sert yaklaşımlardan uzak durmalı.

    önceki seçim öncesi burak elmas'ın herkesten farklı bir şekilde "terim" kozunu oynaması ile metin öztürk'ün "torrent gitmeli" kozu ile rakibine/rakiplerine oy farkı kazanma hareketi aynı şeydir ve aynı hüsranla sonuçlanması hiç de uzak bir ihtimal değildir.

    https://www.mynet.com/...rirler-339012-myspor
App Store'dan indirin Google Play'den alın