resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 7708
    hiç iyi hatıralarımızın olmadığı, bizlere kabus gibi 2 yıl yaşatan başkan. sözlükteki en ağır eleştirilerimin sahibiydi. ta ki burak elmas gelene kadar. o sebeple artık büyük konuşmak istemiyorum.

    eldeki adaylar eşref hamamcıoğlu, metin öztürk ve kendisi olacaksa başkan olması ancak ve ancak güçlü bir yönetim ile içime siner. o da yöneticilik için isimleri geçen güçlü kişilerin hatırına.

    kulüp yönetiminde cengiz özyalçın, levent nazifoğlu, transferde cenk ergün ya da kardeşi mehmet özbek gibi isimler yerine erden timur, cemal özgörkey, rezan epözdemir, yabancı futbolcu transferlerine karışmamak koşulu ile abdürrahim albayrak gibi isimler yönetimde olacaksa ve dursun özbek kameralar önünde görünmeyecek ise ben kabulüm.

    gerçekten çok enteresan bu kadar istenmediği, 2 seçim kaybettiği halde tekrar gelmek istemesi bazı şeyleri yarım bırakmak istemediğini gösteriyor. bu bazı şeyler olumsuz anlamda satamadığı yerleri satıp tam manasıyla galatasaray'ı bitirmek de olabilir ya da iyi düşünürsek böyle hatırlanmayı hak etmediğini düşünüp zoruna gidiyor da olabilir. belki bu imajı silmek istiyor.

    altını çiziyorum tüm bu dediklerim ancak güçlü yönetim ile mümkün olur. yok vasat bir yönetimle gelecekse de hiç gelmesin. bu sefer gerçekten batarız. eşref hamamcıoğlu gelsin, metin öztürk gelsin razıyım. tekrar 2015-2017 arasını hatırlamak istemiyorum.

    kendisi sembolik olarak başkan görünüp idareyi ele almasın, transferlere karışmasın yeter. benim için aslolan galatasaray'ın başarısıdır. yönetici, teknik adam ya da futbolcuların kim olduğu değil galatasaray'ı alınlarının akıyla şampiyon yapıp yapamadıkları önemlidir.

    gelirse başarılı olmaya herkesten daha fazla mecbur olan eski başkan. dursun özbek güzellemesi yaptığımı zannedenler hakkındaki eski yazılarıma bakabilir. burak elmas ayarlarımızı öyle bir bozdu ki kendisi bile güçlü yönetim koşulu ile kabulüm oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın