• 185
    galatasaray tarihine geçmiş kongredir.

    ben şahısları ve yapılan birçok işi herkes konuştuğu için tekrar etmek istemem. ben olaya başka başarısızlık yönünden bakmak istiyorum.

    yönetim ibrasızlığı haketti hak etmedi konusuna furboldaki başarısızlık, yönetimde istenmeyen adamlar, kurullarda pasiflik, galatasarayın haklarını koruyamama, yola çıkılanları yolda bırakma, verilen sözleri tutmama gibi yönlerden bakmak yerine başka yönden bakmak istiyorum.

    tüm yanlış işler ve başarısızlıkların yanı sıra burak elmas kurula aylar kala eli cebinde beklediği için ibra edilmedi benim nezdimde.

    birçok alandaki başarısızlığın camiada yarattığı stres yüklü topu alıp taca atabilecem koskoca bir vakti vardı. amiyane tabirle camianın gazını almalıydı. iyi bir yönetici bunu yapardı. genel kurula aylar varken bile ibra etmeyeceğiz naraları atılırken burak elmas hala ışıtan günü savunmakla, lafı eveleyio gevelemekle, ali koçla birliklte poz vermekle uğraşıyordu. oysa verilecek ılımlı mesajlar, gs adası gibi birkaç güzel haberle servis edilse ibrasızlık oyları burun farkıyla geride kalabilir bugün yönetimde olabilirlerdi.

    işte bu da koskoca bir yönetim başarısızlığıdır. o kadar çok başka şeylere odaklandı ki buna dönüp bakmadı bile. o yüzden evet malesef ibrasızlığı hak etti. kimse onu uçurumdan itmedi diyemem ama o da kuzu kuzu göre göre uçuruma ilerledi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın