resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 35073
    koca türkiye’de başarısızlığı yönetebilen 2 kişiden biri. görev aldığı süre boyunca bir çok yöneticiyle kavga etti hatta hepsiyle. kavga ettikleri paspas oldu, fatih hocamın ütüsü bile bozulmadı.

    diagne, mitroğlu, emre akbaba, luyindama, nagatomo, ömer bayram, onyekuru, ndiaye, semih kaya, muğdat çelik, emre taşdemir, seri, lemina, andone, saracci, ozonwofor, emre mor, nzonzi, falcao, babel, jimmy durmaz, okan kocuk, taylan antalyalı, adem büyük, şener özbayraklı, sekeidika, mustafa muhammet, etobo, gedson, omar elalabahhala, emre kılınç, yedlin, arda turan, halil fatih öztürk, kerem aktürkoğlu, aanholt, victor nelson, assuncao, cicaldau, berkan kutlu, morutan, barış yılmaz, sacha boey, halil dervişoğlu, aytaç kara, alpaslan öztürk bu kadar adam alınmış, dünyalar kadar para harcanmış ve bir sistem oturtulamamış. içerisinde her türlü futbolcu var başarısız olanlar çoğunlukta tabii ki, küstürülenler var adaletli forma alamayanlar, forma şansı dahi bulamayanlar var, prensler var ama maalesef başarı yok.

    hakkını yemeyelim marcao ve keremi başka seviye oyuncular yaptı. henry onyekuru’dan kendisinin tüm kariyerinden fazla verim aldı.

    bu sarmaldan çıkmamız gerekiyor artık farklı denizlere yelken açmanın vakti geldi diye düşünüyorum. değişim her zaman sancılı olur hele bir de fatih hoca gibi bir teknik direktörün varsa. yöneticilerin en büyük suçu bu tarz aksiyonlara hazırlıksız olmaları. mondragon’dan sonra muslera’ya kadar kaleci bulamamakta bu kabilde bir hata, melo ve fernando’dan sonra orta saha bulamamakta, gomis’den sonra forvet almamakta ve son olarak fatih hocanın gidişine hazırlanmamakta.
App Store'dan indirin Google Play'den alın