• 26
    burak elmas'ın gelmeden önceki söylemleri ile geldiği günden beri ortaya koyduğu eylemleri arasında neredeyse 180 derece fark varken ibra edilmesi rezaletten de öte komik olur.

    tff'ye ve nihat özdemir'e karşı gelmeden önce mangalda kül bırakmazken geldikten sonra futbol takımına haftalarca operasyon çekildiği dönemde gık çıkaramaması ve daha sonra hesap sormak için gittiği tff çıkışı nihat özdemir'i öven konuşması, 10 günde transferler bitirilecek vaadi, torrent'in getiriliş sürecinde çok daha önceden 1. adam olarak görüşüldüğü alenen anlaşılmışken kendini tekzip eden bir öyle bir böyle sözleri, içerideki barcelona maçı öncesi tarihimizde görülmeyen bir rezaletle gs taraftarının hiçe sayılarak araplara bilet satılması, ışıtan günün hala yönetimde olması, yok yere kadın futbolunda fb ile uydurma bir hazırlık maçı ayarlanarak göz göre sahamızda bize fark yedirmesi, kulübe fenerbahçeli reklamcıları alması* ve yönetimi bölmesi*, terim isminden bağımsız düşünürsek x kişinin arkasına sığınarak seçilemeyeceği bir seçimi kazanması ve daha sonra birkaç ay içinde o kişiye ihanet etmesi** futbol takımının durumu ve diğer amatör branşlarda da hiçbir iç açıcı takım bulunmaması vs. derken daha çok şey yazılır. hülasa kısa sürede berbat yönetimi ile kalibresini ortaya koydu.

    ben kesinlikle ibra edilmeyeceğini düşünüyorum. berbatlıkta geçemez dediğim dursun özbek'i geçti. galatasaray başkanlığı için bu kadar hafif kalan başka birisini daha görmedim ve muhtemelen uzun yıllar görmeyiz.

    her şeyi geçtim ibra edilmezse galatasaraylıların çok büyük bölümü sevinecek, ibra edilirse fb ve bjk taraftarı mutlu olacaktır. bu bile ibra etmemek için başlı başına bir sebeptir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın