• 11
    galatasaray taraftarı bir süredir stoperlerin birbiriyle paslaştığı, topun dolaşma hızının düşük olduğu yavaş oyuna pozisyon oyunu veya pas futbolu adını vermiş durumda.
    domenec torrent sonrası galatasaray geriden oyun kurmayı takıntı haline getirmiş değil, ortasahaların pas bağlantısı olamamaları ve sırtı dönük top kayıpları yüzünden mohamed ve babel'e uzun şişirerek oyun kurmaya çalışıyor bir süredir.
    rakip yarısahaya yerleşip sete dayalı bir hücum etmeyi zorunluluk koştuğunu düşünmüyorum gerektiğinde takım top kapma sonrası hızlı hücumlarla kaleye gitmeye çalışıyor. başarılı mı derseniz bence değil ama her nekadar pozisyon futbolu temsilcisi olsada bu oyunu dayatmadığını çok net görebiliyoruz. ne terim ne torrent döneminde ana sorun pozisyon veya geçiş oyunu olmadı.
    maç 0-0 iken savunmada 5'li hattını bozmayan, geriden pasla çıkmak gibi bir derdi olmayıp uzun vuran gaziantep fk karşısında geçiş oynaman mümkün değil bu oyun birazda rakibe bağlıdır. ligdeki maçların büyük bölümünü bu tarz takımlara oynamaya devam edeceğiz. geliştirilmesi gereken asıl konu takımın rakip yarısahada oynarken topun hızını artırarak kendisine kapanan takımları genişletmek, oluşabilecek boşlukları en iyi şekilde kullanmak bunun için hücumda bireysel oyuncu kalitesini yükseltmeniz ve kerem gibi öngörülemez oyuncu sayısını artırmanız gerekiyor.
    gelecek sezon nasıl bir kadro kurulur bilemiyorum ama takım topla ilişkisi arttığında takım birşeyler sunamayacaksa bu sezon yaşanan sorunların aynısını yaşamaya devam edecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın