• 393
    5 milyon euro karşılığında transfer ettiğin olimpiu morutan sezon başında kiraladığın yunus akgünün bu sezon gösterdiği çeyreği kadar performans gösteremiyorsa tek sorumlusu önüne gelene çöp diyen taraftar grubu olmamalıdır.
    yunus sezon başında oynatılıp çıkışa geçseydi teknik direktör kazanmış olacaktı ama gönderip yerine aldığın adam kötü performans gösteriyorsa eleştiri elbet olacaktır, bu işin sorumlusu olmakta zorundadır.
    yönetimler ve teknik direktörler projesine inanıyorsa karar alırken taraftarın çöp demesine veya nabzına göre hareket etmemesi gerekir.
    falcao transferini taraftar istedi diye yapmıştık demişti rahmetli mustafa cengiz, olabilir ama kararı alan o maliyete imzayı atan sizdiniz.
    marcao 4 milyona transfer edildikten sonra benfica maçında golü yediğimiz için çöp ilan edildi, kaybedilen maç sonraları bazı taraftarlar idam sehpasına oturttu fatih terim oynatarak kendisine o güveni verdi kendiside denilenlere kulak asmadı.
    sözün özünde önümüzdeki yaz dönemi taraftarın çöp dediği oyuncular yerine başkası gelsin taraftar yine tek maçta çöp diğer maçta kral ilan etmeye devam edecek, bu kafa yapısındaki insanlara göre hareket etmemeli, görmemezlikten gelmek gerekli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın