resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 34933
    sözlükte her entrymizden sonra hangi maçtan bahsettiğimizi bildirmek için bkz olarak söz konusu maçı eklemek zorundayız. neden? ileride, entry yazıldıktan sonra birileri başlığı okursa neyden ne zaman bahsedildiği anlaşılsın diye.

    sözlük olur da 30 yıl sonra da yaşarsa gençlerin burayı okumaması defaatle rica edilmeli. çünkü güne, akışa karşı yalan yanlış bilgilerle zehirlenirler. adı galatasaray olan sözlükte en büyük başarılarını kazandırmış adam kadar eleştirilen başka bir adam bulamazlar. hem de görevde değilken.

    bir hoca var. galatasaray ve türk sporunun en başarılısı. kötü bir sezon geçirmiş bunun diyetini de kovularak ödemiş. adam yok bak artık. üzerinden bir transfer dönemi+ 10 maç geçmiş. o transfer döneminde 4 otuncu alınmış en başarılısı da semih olmuş he. ligde 9 maçta zar zor 3 galibiyet alınmış. hala 25 milyon konuşuluyor. söz konusu bilanço hesabıysa kendsinin maddi manevi yarım asırda kazandırdıklarını geçiyorum bir erzincan'dan bir portekiz sonuncusundan gelen iki adamın yazın satışı ile 2 katı çıkaro 25'in muhasebeciler rahat olsun.

    yeter artık rahat bırakın şu adamı.

    (bkz: 20 mart 2022 gaziantep fk galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın