• 423
    https://twitter.com/...765492646125576?s=21

    28 kasım 2018’de galatasaray’ın canını yakan iki hakemi kaçak bir bildiri ile korumuş ve o günden bu yana içerisinde bulunduğumuz galatasaray ile hakemler arasındaki savaşı başlatmış birliktir.

    tabi bu birliğe mensup üyeler genel olarak kulüplerinin başkanlığına siyasi bir parti tarafından atanarak geldiği için liyakatleri yoktu. bu hakemlerin kötü olduğunun ve namlunun kendilerine döneceğinin farkına varamadılar ya da bile bile sadece galatasaray’ın canı bir anlığına yansın diye bu riski aldılar.

    bugün 8 mart 2022 tarihli mhk kararı ile adalet sakat da olsa sağlanmış oldu. bu iki hakem dahil olmak üzere, 6 saniye kuralının amansız koruyucusu, beraberliğe bağlama ustası gibi bir çok kirli ve şaibeli isimden türk futbolu şimdilik kurtulmuş görünüyor.

    bu kağıt üstünde kulüpler birliği olarak anılan ama gerçekte yetersizler kulübü olarak anılması gereken eden bu oluşumun yüzüne patlayan geçmiş bildirisi sonrası yüzlerinin kızarmadan açıklama yapmayacağını belirtmesi şaşırtıcı değil.

    bu oluşuma ve arkasındaki karanlık isimlere biat etmiş olan ve o karanlık kişilerin talimatıyla galatasaray yöneticilerine ve teknik direktörüne operasyon düzenlemekten korkmayan mevcut galatasaray başkanının bu konu ile ilgili görüşlerini ayrı olarak merak etmekteyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın