resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 34825
    --- alıntı ---

    mesela fatih hoca çıksa "önemli olan galatasaray'dır. bir nöbet değişimi oldu. hep birlikte torent'e ve oyunculara destek olmalıyız" diye bir açıklama yapsa sizce daha da güzel olmaz mı?
    --- alıntı ---

    yarım asırdır içinde bulunduğu kulübe olan aidiyetini kanıtlamak için arkasından iş çevrilerek kovulduğu kanıtlanan yerde sessiz kalması yetmeyen 'yeni hocaya lütfen destek olun ve lütfen ben hiç yokmuşum gibi davranın' demesi beklenen imparator.

    beklentinin abukluğunu anlatacak bir alfabe yok bence. futbol değil hangi sektörde böyle bir şey yaşanmıştır acaba çok merak ediyorum. kovulup da yerine gelen meslektaşı için destekleyin çağrısı yapmış tarihte bir teknik direktör var mı? bu neden ihtiyaç bir de ? hocayı sevenlerin var olması? bu sevenler şuanki hocanın güncwl işini yapmasına nasıl bir engel teşkil ediyor?

    ya, torrent'in hoca varken işi icin görüşmesinin etik dışıliğını ve başkanın yalanlarının etik dışılığını geçiyorum tamamen. hoca, kulubün selaheti için twitterda tartışmayın mı diyecek?

    mehmet demirkol'un başakşehirli oyuncular gazeteci dövdükten sonra yahu çıldirdınız mı diye bir çıkışı var. onu seslice söylemeden duramıyorum. adam, 8 kupa alır, uefa alır. oyuncu ve hoca iken galatasaraydan başka yerde çalışmaz. daha bülent korkmaz örneği tazeyken selim soydan'ın fenerbhaçeye astronomik teklifini kabul etmez. başkan yaptığı kişinin arkasından iş cevirdiği kişi arkasından iş çevirdiğini yolladıktan sonra itiraf eder. konuşmaz. yine egolu olur.

    arkadaş adam gitti, gitti. hala her seyi icin sorumlu tutluyor yahu. bu örgütlü delilik ne zaman bitecek çok merak ediyorum. bu kadar başarılı ve sadık olup dünyada bu kadar çok eleştirilen tek insan yoktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın