resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 34820
    https://gss.gs/6Kv.jpg

    2021-2022 süper lig'de ilk 15 haftada xg istatistiği ve atılan goller görselde görüldüğü gibi. küme düşme riski olan galatasaray, muhtemelen lig tarihinin en rahat şampiyonluklarından birini alacak olan trabzonspor'dan ilk 15 haftada daha fazla gol beklentisi üretmiş.

    hocaya gerçekten acımasızca davranıldığını düşünüyorum. hocanın görevde olduğu o süreçteki maç başlıklarına baktığımızda da forvetlerin ne kadar beceriksiz olduğu yazılmış hep. forvetlerimizin becerikli olup atması gereken golleri attıkları veya elimizde bu golleri atabilen forvet oyuncularının bulunduğu -mesela bafetimbi gomis- bir paralel evrende şu anda neler yaşanıyor çok merak ediyorum.

    muhtemelen trabzonspor ile şampiyonluk yarışı veriyoruz. rakibimiz trabzonspor gibi kırılgan bir camiaya sahip olan bir kulüp olduğu için de şampiyonluk ihtimalimiz çok yüksek. en kötü ihtimalle de ikinci olup yine ucl elemesi oynayacağız. bir yandan da barcelona'yı eleyip çeyrek final'e çıkma ihtimalimizi de konuşuyor olabilirdik, "guardiola'nın yardımcısı" diye bir tanım hayatımıza girmemiş olurdu.

    türkiye'de futbol bu kadar işte. olay tamamen topun çizgiyi geçmesiyle alakalı. top çizgiyi geçiyorsa sorun yok. geçmiyorsa sıkıntı büyük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın