• 412
    torrent'e karşı hocanın gönderilişi sonrası zaten en başından beri bir antipati vardı, fatih terim'den nefret eden troller tarafından iyice bu antipati de körükleniyor. az önce twitterda ilginç bir hesapla karşılaştım. sizlerle de paylaşmak istiyorum sevgili sözlük.

    https://twitter.com/kadirozqn/with_replies

    şubat 2022'de açılmış hesap, profil fotoğrafında torrent var. sadece 3 takipçisi var. hiç normal tweet atmamış, sadece başkalarının tweetlerine yanıt vermiş. verdiği her yanıtta da fatih terim'e saldırıp torrent övücülüğü yaparak taraftarın sinir uçlarına dokunmaya çalışmış.

    https://gss.gs/CzQ.jpg

    üşenen arkadaşlar için bazı tweetleri direkt ekran görüntüsü olarak paylaşıyorum. adam hesabı açtığından beri 59 tweet atmış, her birinde istisnasız hocaya sallamış, nefret kusmuş. bu adam başka takım taraftarıdır demeyin, başka takım taraftarı olan bu kadar vakit ayırmaz bu işe abi. biraz detaylı inceleyince anlaşılıyor, hocadan nefret eden, kuyruk acısı olan genç bir galatasaray sempatizanı muhtemelen. dikkat ettiyseniz taraftar demiyorum.

    https://gss.gs/TM4.jpg

    https://gss.gs/3eT.jpg

    https://gss.gs/kwY.jpg

    https://gss.gs/1CK.jpg

    https://gss.gs/Nvk.jpg

    https://gss.gs/bju.jpg

    https://gss.gs/uG0.jpg

    https://gss.gs/Xv7.jpg

    https://gss.gs/kOK.jpg

    https://gss.gs/Hel.jpg

    bunları gördükten sonra "fatih terim düşmanlığı" diye bir şey yoktur iddiasında bulunulmaz umarım. gördüğümüz gibi var, sayıları da çok fazla. bu sadece bir örnekti. fatih terim'den nefret ediliyor dediğimizde bu ekteki tiplemeden bahsediliyor sevgili sözlük, hocayı usturuplu bir şekilde eleştiren kimseye zaten fatih terim düşmanı denilmiyor. bir çoğumuz hocayı babası gibi sevmesine rağmen teknik kararlarından dolayı defalarca kez yerden yere vurmuşuzdur. ancak görüldüğü gibi hocadan nefret eden isimler bel altı vuruyor ve taraftarın sinir uçlarıyla oynuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın