• 1570
    galatasaray futbol takımı 15 maçta 1 galibiyet almış. bu durumun başkanımız burak elmas ile nasıl bir ilgisi olabilir ki. sanki burak beyler mi gol atıyor canım. domenec torrent hocamız 5'te 0 yaptı diye yönetim kurulu üyemiz ışıtan beye sorumluluk yükleyecek değilim. batı tribün biraz daha bağırsaydı iç saha maçları kazanılırdı.
    burak beyler olsun ışıtan beyler olsun bunlar çok elit insanlardır. bu beyefendilere biraz sabır gösterilirse 30 şubat 2024 gibi bu takımın ilk 4'e gireceğine ben şahsen inanıyorum. elit ve beyefendi kelimelerinin özellikle altını çiziyorum. çünkü futboldan anlamaları pekte önemli değil yani. sonuçta elit ve klas insan bunlar. nasıl ışıtan beyler domenec torrent 'i getirdi. başarılı olup olmamasına çokta şaapmamak lazım sonuçta guardiola'nın yardımcısı yani anlatabiliyor muyum? okan buruk ve bülent korkmaz gibi futbol emekçileri ile ne işi olur ışıtan beyefendinin. burak beyler şak diye fatih terim'in nasıl biletini kesti. burak beyler 3 yıllık planlama diye bir şey demedi ki fatih hoca bodrum'da 3 yılını planlasın yani. burak beyler bizim görmediğimiz büyük resmi görüyor ve biz bu elit vizyonun farkına varamıyoruz. ne dedi başkanımız, torrent yardımcı hoca olacaktı. terim'in aslında haberi vardı ama fatih hoca sportif direktör olacaktı. biz hocayı göndermedik çünkü başkan yardımcısı ol dedik ama torrent'in arkasındayız hocaya çok teşekkür ediyoruz, aslında hocayı gönderdik ama torrent'i de biz getirmedik fatih hoca getirdi.
    ben bir şey anladım mı? anlamadım. çünkü elit ve klas insanlar oldukları için dediklerinin anlaşılmaması son derece isabetlidir ve anlamadığım halde kesinlikle katılmalıyım.
    ben ve benim gibi 35 milyon taraftar ne hükmümüz var ki bizim. karda kışta, deplasmanda, boğazımız yırtılırcasına... cefa mı çekiyoruz sanki?
    (bkz: burak elmas istifa)
    (bkz: ışıtan gün istifa)
    edit: bende elit, klas bir beyefendiyim ve yamuk bir ağız yavşaklığı ile yazdım enrtyimi. herhangi bir yerden istifa etmiyorsam ıslak odun ile dövün beni.
App Store'dan indirin Google Play'den alın