resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 34711
    kadroyu lig icin dogru kullanamamistir, yanlis taktikler uygulamistir filan denilse neyse de, neredeyse gol yemeden zor bir uefa grubunu namaglup lider cikan bir takim nasil enkaz olabilir? tesadufi 90dk’lik mac performansi da degil yani alti maci kapsayan kulup tarihimizin en iyi avrupa grubu performansi. sirf bu durum bile kendisine yoneltilen elestirilerin cogunu kafadan bosa dusuruyor. cunku bahsedildigi sekildeki eksikleri elestirilse konu hicbir zaman “gonderilsin”e baglanamayacak. baglayacak tek nokta konuyu bu basarili performanstan olabildigince uzaklastirip, gercek olmayan durumlari yasanmis gibi saymak.

    takimin tek eksigi 1-2 orta sahayken ve bu eksiklerin giderilmesiyle uefa’da kupa hayali kuracagimiz sezonda turlu turlu rezilliklerle ugrasiyoruz.

    hayir yani yerine getirilen hocaya da orta saha transferi yapilmadi o yuzden iyi yaptigimiz hersey de bir anda cop oldu gitti. alinan tek gercek orta sahayi da sagolsun yardimci antrenorumuz oynatmiyor ama onun basligi burasi degil.

    mimarlik ornegi gormek isteyen galatasaray’in bulundugu uefa ligi 2021-2022 grubuna bakabilir. zora orada fatih terimin biraktigi, tarih itibariyle enkazla alakasi olmayan devasa basarili bir eser bulunuyor.

    edit: cumle tekrari varmis.
App Store'dan indirin Google Play'den alın