• 1538
    uzun süredir sözlükte yazmıyordum ancak patlama noktasına gelince içimi dökmek istedim. şimdi bu yönetimi nasıl eleştireceğim konusunda kafam o kadar karışık ki hangi konudan başlamam gerektiğini bilemiyorum. o yüzden işin en başından, göreve geldiği günden başlamak istiyorum. şimdi bu yönetimin adı geçince takımımızın başında imparatorumuz vardı. başkan adayının yaptığı açıklamalar fatih terim ile yola devam edeceği takımı gençleştireceği ve birlikte galatasaray' ı güzel yerlere getireceği yönündeydi. nitekim ömrünü galatasaray'a adamış, türkiye de kimsenin başaramadığı başarılara imza atmış, takıma verdiği katkılarla galatasaray tarihinin enleri ve ilklerine adını yazdırmış fatih terim de belki de son teknik direktörlük kariyerini galatasaray' da yarım kalan işlerini tamamlamak ve kimsenin cesaret edemediği takımı gençleştirmek gibi bir amaç uğruna teknik direktörlük görevine gelmiştir. fatih terim' in 3 sene sabır gerektiğini vurgulaması herkesin malumudur. aklı selim olan ve içerisinde galatasaray sevgisi taşıyan her taraftarın bu aşamada sabır ile beklediği malumdur. ligde kötü gitsek de avrupa da özlenen başarılar yaşanmış gruptan lider çıkılmıştır.
    ancak gel gelelim ki çok enteresan bir şekilde hiç bir şekilde anlam veremediğim ve takımın başına ancak ali koç, aziz yıldırım, çebi gibi isimlerin gönlünden geçen olayların olması beni hayretler içinde bırakmıştır. galatsaray nasıl itibarsızlaştırılır, nasıl başarısız olunur, kalite nasıl düşürülür ve yıllardır süregelen psikolojik üstünlük nasıl kaybedilir malesef bu yönetim sayesinde gerçekleşmiştir.
    fatih terim' in gönderilmesi, 60 yaşında ligi bilmeyen bir adamın getirilmesi, hayatımda gördüğüm en büyük transfer çalımının yaşanması bana hala inanılmaz geliyor.
    büyük umutlarla gelen bu yönetimin gitmesi için küme düşmemiz gerekiyorsa varsın düşelim. bu takımın başında, bu takıma hayatını vermiş insanların, teknik direktörlerin, futbolcuların değerini bilerek bu değere uygun davranan; ünal aysal gibi mustafa cengiz gibi kalite seven insanların gelmesi dileğiyle...
App Store'dan indirin Google Play'den alın