• 719
    bir galatasaray taraftarı olarak nefret etmekten hicap duyduğum kulüp. kim bu rizespor da bizi bunlarla muhatap ediyorlar, ele ayağa düşürüyorlar? kim bu rizespor da transfer duyuru videosunda koca galatasaraya “malum takım” göndermesi yapabiliyor? bir galatasaraylının rizespordan, sivasspordan, malatyaspordan falan nefret edecek noktaya getirilmesi bile bana göre utanç verici bir durumken yönetim nezdinde tokatlanıyoruz bir de.

    ben sayısız avrupa başarılarına sahip, ülkenin en başarılı kulübünün taraftarı olarak, bu kulüp isimlerine bile sponsor almadan yaşayamayan kulüplere bilenmek zorunda mıyım ya? bayern münich falan gidip duisburgla muhatap oluyor mudur acaba? bir de üstüne tokat yiyip, umarım küme düşerler, beter olun noktasına getiriliyor mudur taraftarları?

    rizespor benim için maksimum fener maçından önce kart ceza sınırındaki oyuncularımı riske etmeyeceğim bir rakipten öte geçmemelidir. ötesine geçiyorsa yönetim nezdindeki rezilliklerimizin sonucudur. yıllarca ankaragücü/bursasporla dalaşan beşiktaşla sizin rakipleriniz onlar gidin kumda oynayın diye dalga geçtik. saha içini ayırarak konuşuyorum; getirildiğimiz nokta içler acısı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın